Nieuwsbrief

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Bereken de verzendingskosten

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Verzendingskosten:

* Verplichte velden

Annuleer of 

Levering

Voor de verzending zijn er verschillende mogelijkheden:


Verzending per postpak

De verzending per postpak is één werkdag onderweg en wordt op een geldig postadres in Belgie geleverd. Voor Nederland is een postpakje twee werkdagen onderweg. Bij een levering per postpak is het niet mogelijk om in het ziekenhuis te leveren. 

De verzending per postpak in België is gratis vanaf 50 euro. Voor Nederland is de verzending gratis vanaf 99 euro. Bestel je voor minder dan 50 of 99 euro, dan wordt de verzendkost doorgerekend afhankelijk van de verzendwijze.

TIP: Kies voor een postpak af te leveren in een postpunt of pakjesautomaat. Dit is voor jou de goedkoopste verzending en altijd makkelijk af te halen in jouw buurt. Je hoeft dus niet thuis te zijn wanneer het pakje geleverd wordt. Handig!

Verzending per snelkoerier

Je kan ook voor een verzending via snelkoerier kiezen. Dat wil dan zeggen dat de kaartjes meteen na het afwerken vertrekken om bij jou geleverd te worden. Een ander voordeel van de snelkoerier is dat deze jullie pakje ook in het ziekenhuis kan afleveren. 

De snelkoerier is nooit gratis en wordt berekend volgens afleveradres. Wil je weten hoeveel het zou kosten om jouw bestelling via snelkoerier te laten leveren? Dan kan je de berekeningsmodule op onze pagina gebruiken. Indien je bij bestelling voor snelkoerier kiest, dan wordt de prijs meteen berekend op basis van het leveradres.

Verzenddienst door Kaartjespost

Een andere mogelijkheid is de verzenddienst kan kaartjespost te gebruiken. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor de afhandeling van jullie kaartjes op basis van de adressen die jullie ons doorgeven. We bedrukken de enveloppen, voegen de kaartjes toe en fankeren alles voor verzending. 

Heb je interesse in deze mogelijkheid, stuur ons dan een mailtje.


Top