Nieuwsbrief

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Bereken de verzendingskosten

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Verzendingskosten:

* Verplichte velden

Annuleer of 

Enkele klantenreacties:

"Bedankt voor al het snelle en verzorgde werk! We zijn heel tevreden over je hulpvaardigheid, de snelle service, de flexibiliteit, de vlotte communicatie en het eindresultaat: een prachtig geboortekaartje. Dank je wel!"
- Katrien DV.

"We zijn echt super blij met de aanpassingen aan ons kaartje. Het is super mooi geworden. heel erg bedankt voor het mooie werk, Sofie en Ewoud!"
- Tina VdS.

"Bedankt voor alles! Wij gaan zeker reclame maken voor jullie webshop: service én kwaliteit. Super"
- Maaike C

"De jojo's en stickertjes vielen enorm in de smaak bij de vriendjes van Kobe. Nogmaals bedankt voor de snelle levering en de goede opvolging"
- Veerle B.

"de kaartjes zijn tip top in orde en wens u nog te bedanken voor alle moeite!"
- Ann V.

"Super bedankt echt top service. Vandaag gaan ze nog op de post, dan hebben de mensen ze morgen waarschijnlijk al. Echt reuze bedankt. Zal straks het kaartje nog op facebook zetten met een link naar jullie erbij!"
- Charlene E.

"Kobe is blij dat zijn naam nu op de auto staat met zo'n stoere tekening erbij. Duidelijke uitleg ook voor het aanbrengen. We zijn heel tevreden"
- Elisabeth L.

"Onze kaartjes zijn super mooi geworden in deze kleurencombinatie en met de stickertjes en labeltjes hebben we ook nog een prachtige doopsuikermand. Bedankt aan Sofie voor het mooie werk"
- Koen D.V.

"super mooi kaartje aan een heel goeie prijs"
- Brent G.

"Bedankt voor de prachtige geboortekaartjes! Ze waren perfect zoals we ze wilden en we hebben al veel leuke reacties gekregen. Ook de vlotte service was super! We zijn in de wolken"
- Anne C.

"Deze morgend mochten we onze magneetbuttons ontvangen. Ze zijn heel mooi en Jasper zal ze met plezier uitdelen in de klas!"
- Vera M.

"Het was spannend voor ons om te horen dat onze kleine meid zoveel te vroeg zou komen. Gelukkig ging alles goed en dankzij jullie snelle hulp en levering was ook de doopsuiker net op tijd klaar! Bedankt daarvoor"
- Marleen A.

"Hoi! Lore is zo blij met haar gepersonaliseerd t-shirt. Van zodra hij te klein wordt, bestel ik een nieuwe! Super leuk ontwerp en mooi uitgewerkt. Ik zal nog een foto'tje opsturen:-)."
- Maaike D.

"Bedankt voor de jojo's, heel mooi en goede service"
- Cara deB

"We hebben de kaartjes goed ontvangen en we vinden ze fantastisch!"
- Bjorn T.

"Perfect, en bedankt!!"

- Perry H.

"Dank je wel Sofie!"
- Sarah V.

"Prachtige webshop, proficiat met al dat moois!"
- Barry S.


Top