Nieuwsbrief

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Bereken de verzendingskosten

Bereken je verzendingskosten met snelkoerier


Je kan de verzendingskosten per snelkoerier berekenen, geef hier alle gegevens in.

Verzendingskosten:

* Verplichte velden

Annuleer of 

Wie is kaartjespost.be

Online geboortekaartjes aanbieden die origineel zijn en echt stralen, dat is het doel van kaartjespost. We kregen het maar al te vaak te horen ‘ik vind niet wat ik zoek’ of ‘ik wil geen zeemzoet maar een origineel geboortekaartje!’... Daarom werd kaartjespost opgestart, als jong en dynamisch initiatief om de leukste geboortekaartjes aan te bieden, aan een goede prijs en in de beste kwaliteit.

Daarnaast zorgen we voor tal van randproductjes om doopsuiker af te werken: van labeltjes en doosjes tot magneetbuttons en jojo's. We zorgen ervoor dat alles steeds gepersonaliseerd kan worden: We hebben volledig bedrukte doosjes, ook onze metalen doosjes en smarties zijn bedrukbaar, de plexi doosjes kunnen afgewerkt worden met een stickertje, er is kleurrijk lint en er zijn bijpassende labeltjes, ... zo vormt geboortekaartje en doopsuiker een prachtig geheel.

Ook originele geboortegeschenken behoren tot ons gamma. Dit gaat van bedrukte t-shirtjes en baby mutsjes tot knuffeltjes en pampertaarten. Ook onze autostickers zijn perfect als geschenk te gebruiken, gepersonaliseerd met de naam van de kleine spruit. 


Kaartjespost werkt met jonge graphici en dat is duidelijk te zien in de collecties. We kiezen niet voor evidente designs en melige kaartjes. We zorgen er steeds voor dat onze kaarten in het oog springen en dat ze zowel aan de buiten- of voorkant, als aan de binnen- of achterkant even aantrekkelijk zijn. Ieder ontwerp wordt grondig aangepakt en kritisch bekeken.

Is een geboortekaartje voor 90% jullie ding, maar willen jullie graag enkele aanpassingen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij maken alle aanpassingen naar kleuren en lettertypes, binnen hetzelfde ontwerp, op jullie vraag! 


Kortom, kaartjespost is er om jullie te helpen het geboortekaartje met doopsuiker van jullie dromen  te vinden en daarvoor stellen wij alles in het werk. Voel je je niet helemaal zeker om alles online te bestellen? Je bent ook welkom op ons kantoor, na afspraak. Een afspraak kan je maken per mail (info@kaartjespost.be) of per telefoon (0496/25.08.02). Wij helpen jullie graag persoonlijk verder met alle vragen.

Heb je suggesties of opmerkingen voor ons, stuur gerust een mailtje naar info@kaartjespost.be

Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte geboortekaartje, de leukste doopsuiker en de origineelste geschenken.

 


Top